Bine ati venit pe ExpoEvent! Acceseaza contul Esti nou pe ExpoEvent? Creeaza-ti cont acum
Categorii

Promovare & Publicitate

 

Promovare:

 

ExpoEvent.ro ofera posibilitatea de a promova anunturile deja adaugate. Ce inseamna acest lucru ? Anunturile promovate sunt anunturile care apar aleator primele in categoria in care sunt adaugate si pe prima pagina. Acestea pot avea o valabilitate de 30, 90, 180 sau 365 de zile calendaristice.


Pentru a promova un anunt trebuie sa va logati in contul Dvs. sa accesati panoul de bord si sa dati click pe Promoveaza / Promote ! Apoi trebuie sa completati datele corect si sa trimiteti cererea de promovare. In scurt timp, o persoana desemnata o sa va contacteze prin e-mail sau telefonic pentru stabilirea detaliilor de facturare si promovare.


Orice plata efectuata pentru servicii de promovare nu va fi restituita titularului dupa punerea in functiune a promovarii serviciului.


Nefunctionarea corecta a serviciului de promovare sau alte erori / probleme nu pot face posibila restituirea contravalorii promovarii serviciului. Acest lucru se solutioneaza prin dublarea valabilitatii platite de catre solicitant in momentul functionarii corecte a website-ului !


Nerespectarea Termeniilor si conditiilor poate duce la stergea anuntului chiar daca acesta a fost promovat, fara nici un fel de explicatie sau restituire a sumei platite.


Momentan promovarea pe ExpoEvent.ro este gratuita si se face prin participare la concursuri organizate pe pagina de Facebook !

 

Promovare GRATIS limitata:

 

Se ofera cu titlu GRATUIT oricarui prestator de servicii care are anuturi publicate, posibilitate de a le reinoii dupa o perioada de 15 zile.

Acest lucru face posibil mutarea in fata a anuntului si o mai buna vizibilitate pentru potentialii clienti !

Anunturile se pot reinnoi dupa ce va logati in contul Dvs. si dati click pe " Reinoire anunturi ".

Perioada de reinoire si anunturile care pot fi reinoite sunt nelimitate !

 

 

Publicitate:

 

Publicitatea pe ExpoEvent.ro se poate face prin bannere publicitare, ca parteneri sau prin rubrici dedicate.


Publicitatea prin bannere va face posibila afisarea, pe o perioada stabilita a unui / unor bannere de diverse dimensiuni si in anumite locatii de pe site.


- banner cu dimensiunea 728x90 pixeli cu afisarea pe prima pagina, jos sub ultimile categorii sau anunturi promovate.

- banner cu dimensiunea 728x90 pixeli cu afisare deasupra anunturilor promovate in rubrica de cautare.

- banner cu dimensiunea 728x90 pixeli cu afisare in rubrica de cautare printre anunturi.

- banner cu dimensiunea 300x350 pixeli cu afisare in pagina anunturilor in partea dreapta sus, deasupra datelor de contact ale prestatorului.

- banner cu dimensiunea 600x250 pixeli cu afisare in pagina anunturilor sub descriere.


Publicitatea pe ExpoEvent.ro va fi platita sau cu titlu gratuit de parteneri.


Orice propunere de colaborare, publicitate, securitate, probleme de accesare / utilizare, va rugam sa o semnalati in campul de contact pentru o solutionare rapida !

Autentificare sau Creare cont
Home Cauta My account Alerte Despre mine Anunturile mele
Cauta anunturi
Categoria
Locatia

Judetul