Bine ati venit pe ExpoEvent! Acceseaza contul Esti nou pe ExpoEvent? Creeaza-ti cont acum

Descriere

Oferim gama completa se servicii foto , video si de sonorizare pentru nunti , botezuri , evenimente corporate , petreceri private etc. Preturile de mai jos sunt orientative , iar noi obisnuim sa ne intalnim cu clientii pentru a negocia un pachet care sa se incadreze in limita bugetului. Se poate solicita si un singur serviciu sau doua.

Pachetele standard cuprind :
- filmare pe toata durata evenimentului si predare la sfarsit filmarea montata cu generic. Se preda cate o ora de filmare pe disc pentru a se pastra calitatea cat mai ridicata. Folosim camere video SONY FX 1E.
- fotografii pe toata durata evenimentului. Se predau editate , cropate , cu modificarile necesare pe disc. Daca vreti si album se poate discuta si dupa eveniment. Folosim aparate foto CANON EOS 5D MARK II.
- sonorizare cu sistem de boxe HK Audio a cate 400W fiecare , pupitru DJ cu platane si mixere , microfoane , masina fum , lumini. (in sistemul de sonorizare regasiti branduri precum HK Audio , Yamaha , Shure , Denon)

Nu sunteti conditionati de timp si limitati la un anumit nr de poze sau ore de filmare , dar de obicei la o nunta , dupa montaj , ies 3-4 ore , iar la un botez 2-3 ore. Avem posibilitatea si de predare BluRay , insa se mai adauga cate 50 lei pentru fiecare ora de filmare predata (editarea nu o facem noi , ci este facuta contracost de un editor profesionist). Predarea se face in maxim doua saptamani de la data evenimentului. Predarea se facem pe suport digital (DVD/BLURAY) personalizat.

Ca sa va faceti o parere , va rog sa ne trimiteti un mesaj pentru a va da adresa site-ului nostru (olx.ro nu permite postarea site-ului in cadrul anuntului) . Chiar si dupa ce vedeti site-ul , preferam sa ne intalnim cu clientul pentru a negocia un pachet care sa se incadreze in bugetul si cerintele dvs. Daca reusim sa va convingem , la intalnire se semneaza un contract de prestari servicii , iar avansul este de minim 10% din valoarea totala.

Asteptam mesajele voastre !

Contact mesagerie dezactivata temporar

Inchide
vanzator

  Informatii prestator

  Imaginea vanzatorului
  Companie
  Inregistrat din 09/10/2015

  Locatie

  Bucuresti
  Sector 1

  Adresa de e-mail:

  Inchide
  .
  - adresa de e-mail nu poate fi copiata, trebuie scrisa manual
  - nu trimite spam
  - pune intrebari referitoare doar la acest serviciu
  - nu fi nepoliticos
  Autentificare sau Creare cont
  Acasa Cauta Contul meu Alerte Despre mine Anunturile mele
  Cauta anunturi
  Categoria
  Locatia

  Judetul