Bine ati venit pe ExpoEvent! Acceseaza contul Esti nou pe ExpoEvent? Creeaza-ti cont acum
Categorii

Termeni si conditii

Informatia continuta în acest site are caracter general si a fost introdusa cu buna credinta. ExpoEvent.ro nu garanteaza ca informatiile continute in acest site sunt complete sau exacte, si nu trebuie considerate ca fiind relevante în anumite situatii. Nici ExpoEvent.ro, nici angajatii sai sau membrii familiilor lor nu pot fi facuti raspunzatori pentru vreo pierdere, distrugere, sau cheltuiala ( incluzand, dar fara a se limita la orice pierdere de profit, indirecta, incidentala sau pe cale de consecinta ) care poate decurge din accesul sau folosinta prezentului site. ExpoEvent.ro isi rezerva dreptul de a face schimbari si corecturi in prezentul site, atunci cand doreste si fara o notificare prealabila.

 

Informatiile furnizate catre ExpoEvent.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse ( servicii pentru persoane fizice sau companii ), conform legilor in vigoare. ExpoEvent.ro nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de utilizatorii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa ceara stergerea sau modificarea din baza de date a adresei de e-mail furnizata si poate solicita stergerea contului si a tuturor datelor.

 

ExpoEvent.ro nu face nici un fel de reprezentare sau garantii cu privire la acuratetea sau completitudinea continutului pus la dispozitie prin intermediul site-ului si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici un serviciu oferit de un tert sau la care se face reclama sau al oricarui website conectat la acesta sau prezentat pe orice banner sau material publicitar. ExpoEvent.ro nu va fi parte si nu va fi responsabil in nici un fel pentru monitorizarea vreunei tranzactii între dumneavoastra si terti furnizori de servicii. Ca si in cazul achizitiei unui serviciu prin orice mijlocire sau in orice mediu, trebuie sa va folositi cea mai buna judecata si sa manifestati atentie acolo unde este cazul. Nici un sfat sau informatie, orala sau scrisa, obtinuta de dumneavoastra de la ExpoEvent.ro sau prin intermediul site-ului nu va crea vreo garantie nespecificata în mod expres în prezenta Declaratie privind termenii si conditiile.

 

Intregul continut al site-urilor, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date, este proprietatea ExpoEvent.ro si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

 

Folosirea fara acordul ExpoEvent.ro a oricaror elemente din cele enumerate mai sus, se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

Informatiile din acest site, pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal si nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel, intr-un alt document sau material, fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

 

Atunci cand accesati site-ul declarati ca sunteti de acord sa folositi acest serviciu numai in scopuri legale. Mai exact va obligati sa:

 

•     nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, acordati licente, creati produse derivate, transferati sau vindeti orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;

•     nu veti permite sau nu veti autoriza vreo terta persoana sa foloseasca Site-ul pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintator, agresiv, defaimator, rasista etc;

•     nu veti desfasura si nu veti permite desfasurarea activitatilor de cracking sau hacking; utilizatorii care violeaza securitatea site-ului, a sistemelor sau retelelor serverelor pe care acesta este mentinut pot fi actionati in instanta, civil si penal;

 

Orice litigiu aparut intre vizitatori / utilizatori si ExpoEvent.ro va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine unui mediator sau instantelor de judecata romane.

 

Sunteti de acord ca, pe cheltuiala proprie, sa despagubiti, sa protejati ExpoEvent.ro, pe angajatii, agentii si reprezentantii acesteia impotriva oricarei reclamatii, reclamatii ipotetice, urmariri judiciare, actiuni juridice sau proceduri administrative care deriva din sau este corelata cu utilizarea site-ului sau accesul la acesta, respectiv din încalcarea prezentei Declaratii de catre dumneavoastra.

 

Anumite servicii oferite de catre ExpoEvent.ro pot fi contra cost. Pentru detalii va rugam sa cititi Promovare & Publicitate.

 

Prin accesarea, navigarea sau publicarea de servicii pe ExpoEvent.ro, avem acceptul Dumneavoastra ca ati fost informati si ati citit “Termenii si conditiile”.

Autentificare sau Creare cont
Home Cauta My account Alerte Despre mine Anunturile mele
Cauta anunturi
Categoria
Locatia

Judetul