Bine ati venit pe ExpoEvent! Acceseaza contul Esti nou pe ExpoEvent? Creeaza-ti cont acum
Categorii

Despre noi

Targul online de servicii pentru evenimente, respectiv ExpoEvent.ro a luat nastere in anul 2014 neexistand niciun site sau ceva asemanator care sa prezinte si sa ofere servicii totale pentru diverse evenimente.

 

Piata din Romania este sufocata de servicii pentru evenimente oferite pe diverse site-uri de publicitate, fara sa existe un loc, care sa ofere numai servicii pentru evenimente.

Noi, echipa ExpoEvent.ro am gandit sa oferim clientilor, fie persoane fizice sau companii, posibilitatea de a alege serviciiul necesar in functie de criteriile de cautare.

 

Dorim sa oferim clientilor, o gama larga de servicii, care pot fi accesate GRATUIT online.

Oferim posibilitatea de a vizualiza fotografii sau clipuri video si de a face cea mai buna alegere, inclusiv dreptul de a comunica direct cu titularul serviciului telefonic sau prin e-mail.

 

Aici gasiti cele mai importante servicii pentru evenimente, grupate in functie de judet, oferite de persoane fizice sau companii, cel mai important lucru fiind scutirea timpului pierdut pe la targurile clasice de evenimente !

 

De asemenea oferim si prestatorilor de servicii posibilitatea de a adauga servicii cu maxim 10 fotografii si 6 clipuri video, ce se presupune ca le apartin de pe Youtube, plus alte date de localizare exacta.

 

ExpoEvent.ro tine pasul cu tehnologia si ofera si o versiune mobila. Aceasta este disponibila doar pentru vizualizarea serviciilor, cautarea acestora si contactul cu potentialii prestatori prin mesaje sau telefonic. Pentru vizualizarea si utilizarea deplina va rugam sa utilizati versiunea pentru Desktop.

 

Orice propunere de colaborare, publicitate, securitate, probleme de accesare / utilizare, va rugam sa o semnalati in campul de contact pentru o solutionare rapida !

 

ExpoEvent.ro este primul si singurul " Targ online de servicii pentru evenimente din Romania ".

Autentificare sau Creare cont
Home Cauta My account Alerte Despre mine Anunturile mele
Cauta anunturi
Categoria
Locatia

Judetul