Bine ati venit pe ExpoEvent! Acceseaza contul Esti nou pe ExpoEvent? Creeaza-ti cont acum

Descriere

oferta UNICA: fotografii 4K si filmari video HD (high definition) la cel mai mic pret + GRATUIT (garantat) filmarile in 3D real si FullHD !!!
...3D azi e special, maine va fi normal.Veti avea (ca toata lumea) un tv 3D, nu ratati sa va vedeti si nunta dvs. in 3D ! Imaginea tridimensionala este mai clara si mai vie ca orice imagine de pana acum ! - de ce sa nu beneficiati de ea ? De mentionat ca in pachetul unei filmari 3D, primiti filmarea 3D + aceeasi filmare facuta si in modul clasic ( Full HD) sau pe DVD-uri, la cele mai convenabile preturi! Avem deja peste 20 nunti filmate in 3D ! Filmati-va nunta SI in 3D, pentru ca nici nu stiti ce pierdeti ! Acum e foarte ieftin, mai incolo, cand vor vrea toti, va fi mult mai scump ! Va invitam la studioul nostru unde puteti sa vizionati evenimente 3D filmate deja. Filmarile 3D oferite de noi sunt perfect compatibile cu noile generatii actuale de televizoare 3D si 4K-3D, asadar, atentie, ganditi bine inainte de a lua decizia finala ! Deja productia de televizoare 3D este in crestere, in timp ce imaginile filmate cu tehnica veche intra in istorie ! In viitorul foarte apropiat toate televizoarele existente in magazine vor include functia 3D asadar, profitati ! peste cativa ani va veti bucura de minimul de investitie in Filmarea 3D. Veti avea in mod sigur tv 3D, veti vedea tote filmele in 3D, dar nunta Dvs. ? Cum va fi ? Asa cum se vede acum o filmare alb-negru pe un tv color.
(Mergeti la un magazin in care se vand televizoare 3D si vedeti cu ochii dumneavoastra care este diferenta intre imaginile vazute pe un televizor 3D si unul 2D in HD si full HD. Daca compari pretul unui televizor 3D full HD cu a unuia 2D asemanator diferenta de pret este mica.)

Contact mesagerie dezactivata temporar

Inchide
vanzator

  Informatii prestator

  Imaginea vanzatorului
  Persoana fizica
  Inregistrat din 19/02/2016

  Locatie

  Sibiu
  Sibiu

  Adresa de e-mail:

  Inchide
  .
  - adresa de e-mail nu poate fi copiata, trebuie scrisa manual
  - nu trimite spam
  - pune intrebari referitoare doar la acest serviciu
  - nu fi nepoliticos
  Autentificare sau Creare cont
  Acasa Cauta Contul meu Alerte Despre mine Anunturile mele
  Cauta anunturi
  Categoria
  Locatia

  Judetul