Bine ati venit pe ExpoEvent! Acceseaza contul Esti nou pe ExpoEvent? Creeaza-ti cont acum
1 photo

Descriere

Afacerea este localizată în orașul Tîrgu Neamț, dar piața serviciilor noastre acoperă o arie mult mai largă. Ne adresăm în special persoanelor juridice din Regiunea Nord-Est dar și companiilor de pe întreg teritoriul României. Am achiziționat echipamente de ultimă generație pentru dotarea studioului foto, cu ajutorul cărora suntem în masură sa satisfacem exigențele clientelei specifice pieței fotografice.
Piața pe care o abordăm este preponderent corporate, dar avem servicii
personalizate și pentru persoanele fizice. Ne propunem să abordăm piața serviciilor de nișă din domeniu și anume piața fotografiilor de produs destinate realizării de materiale publicitare și piața de restaurare a fotografiilor vechi.

Fotografie Business/Corporate

In zilele noastre cand totul se intampla online, imaginea pe care o afisezi este deosebit de de importanta. Fotografiile business sau corporate de portret realizate corect pot pune in valoare calitatile persoanelor estompand anumite aspect mai putin fotogenice.
Incepand de la tinuta, culoare, pozitie, atitudine si in final cu editarea fotografiilor totul trebuie sa trasmita catre potentialul client / parterner de afaceri, un anume mesaj dorit.Fotografii de prezentare a sediilor sau a locatiilor companiilor cu scopul de a o promova pe internet sau in diverse publicatii.
Este important ca aceste fotografii sa fie de o calitate superioara deoarece in cele mai multe ori acestea sunt primele ce va reprezinta in fata potentialilor clienti.
De la birouri sectii de productie, flota de autoturisme sau sectiile fabricii dumneavoastra, de la persoanalul angajat si pana la produsele finite sau portofoliul de lucrari realizate, toate aceste elemente sunt de mare interes pentru potentialii clienti si colaboratori.
Fotografiile business se folosesc atat pentru paginile web de prezentare a companiilor cat si pe mediile de socializare business gen (LinkedIn, bloguri, articole de business). Fotografiile sunt realizate cu DSLR-uri profesionale de pana la 50MPX.

Video Business/Corporate
Filmari realizate in scopuri comerciale de reclama sau de prezentare a companiilor si produselor ori serviciilor oferite de catre acestea. Spoturi publicitare de mici dimensiuni, videclipuri de prezentare pentru a fi folosite pe websit-ul propriu sau la anumite prezentari targuri, reprezentatii.
Filmarile se realizeaza cu camere video de ultra inalta rezolutie (UHD / 4K), realizam si filmari aeriene cu Drona sau filmari cu camere de actiune 4k.

Restaurare / Retusare Fotografii
Restaurarea de fotografie veche se face prin scanarea fotografiei fizice respective reusind astfel sa o avem in format digital. Apoi prin utilizarea aplicatii softuri si tehnici de corectie fotografica, fotografia va fi restaurata aratand exact asa cum a fost ea facuta la vremea ei sau poate chiar mai bine.

Aceasi fotografie veche alb negru mai poate fi si colorizata, adica o fotografie veche alb nergu poate deveni color.

Corectie fotografie digitala la nivel profesional.

Probabil de multe ori ati facut fotografii cu telefonul sau cu un aparat foto mai putin profesional iar unele dintre fotografii chiar v-au placut dar parca nu arata asa cum ati vrea, sunt prea luminate sau prea sterse ca si contrast sau unele obiecte sau personaje nu ati fi vrut sa fie in acea fotografie. Aici va ajutam noi ca fotografia sa arate ca fiind facuta profesional prin diverse corectii aplicate fotografiilor. Corectii de culoare Corectii de lumina si contrast (contrastul si luminozitatea vor fi ajustate) Eliminarea zgomotului fotografic (noise) eliminare pete (petele si zonele decolorate vor disparea) Modificare fotografiilor dupa anumite stiluri fotografice Lomografie, Retro Style, etc. Decupaje ale obiectelor sau personajelor nedorite in fotografie.

Fotografie de Produs

Fotografia de produs este fotografia in care subiectul principal este un produs ce urmeaza a fi comercializat. Produsele pot fi dintre cele mai variate de la obiecte mici, bijuterii pana la Case sau apartamente. Produsul trebuie sa fie cel ce atrage atentia in acest tip de fotografie.

Produsele trebuie fotografiate din anumite unghiuri care sa le puna in valoare calitatile si functionalitatea acestora in functie de produsul fotografiat. In acest tip de fotografie in functie de utilitatea si scopul folosirii fotografiei se pot crea decoruri de prezentare cu lumini controlate si colorate, acvarii cu apa, pexiglas pentru reflexie si multe alte decoruri pe care le concepem in functie de produs.

Sedintele foto de produs se pot realiza la noi in studiou sau la locatia clientului deplasandu-ne noi cu un studio portabil la locatia respectiva.

Contact mesagerie dezactivata temporar

Inchide
vanzator

  Informatii prestator

  Imaginea vanzatorului
  Companie
  Inregistrat din 14/02/2016

  Locatie

  Neamt
  Tirgu Neamt

  Adresa de e-mail:

  Inchide
  .
  - adresa de e-mail nu poate fi copiata, trebuie scrisa manual
  - nu trimite spam
  - pune intrebari referitoare doar la acest serviciu
  - nu fi nepoliticos
  Autentificare sau Creare cont
  Acasa Cauta Contul meu Alerte Despre mine Anunturile mele
  Cauta anunturi
  Categoria
  Locatia

  Judetul