Bine ati venit pe ExpoEvent! Acceseaza contul Esti nou pe ExpoEvent? Creeaza-ti cont acum
1 photo

Descriere

Fotografie Business

În zilele noastre, când totul se întâmplă online, imaginea pe care o afișezi este deosebit de de importantă.
Fotografiile business realizate corect pot pune în valoare calitățile persoanelor estompând anumite aspecte mai puțin fotogenice.
Începând de la ținută, culoare, poziție, atitudine și în final cu editarea fotografiilor, totul trebuie să transmită către potențialul client / parterner de afaceri un anume mesaj dorit. Realizăm și fotografii de prezentare a sediilor sau a punctelor de lucru ale companiilor care pot fi înserate în materialele publicitare sau pot fi pur și simplu postate pe rețelele sociale.
Important este ca aceste fotografii să fie de o calitate superioară deoarece de cele mai multe ori acestea sunt primele ce vă prezintă în fața potențialilor clienți.
De la birouri, secții de producție, flota de autoturisme sau punctele de desfacere, de la persoanalul angajat și până la produsele finite sau portofoliul de lucrări realizate, toate acesta sunt de mare interes pentru potentialii clienți și colaboratori.
Fotografiile business se folosesc atât pentru paginile web de prezentare a companiilor cat și pe rețelele sociale (LinkedIn, bloguri, articole de business). Fotografiile sunt realizate cu DSLR-uri profesionale de până la 50MPX.

Video Business/Corporate

Filmări realizate în scopuri comerciale de reclamă sau de prezentare a companiilor și produselor ori serviciilor oferite de către acestea. Spoturi publicitare de mici dimensiuni, videclipuri de prezentare pentru a fi folosite pe websit-ul propriu sau la anumite prezentări, la târguri sau expoziții.
Filmările se realizeaza cu camere video de înaltă rezoluție (UHD sau 4K), cu drona și camere de acțiune 4k.

Contact mesagerie dezactivata temporar

Inchide
vanzator

  Informatii prestator

  Imaginea vanzatorului
  Companie
  Inregistrat din 14/02/2016

  Locatie

  Neamt

  Adresa de e-mail:

  Inchide
  .
  - adresa de e-mail nu poate fi copiata, trebuie scrisa manual
  - nu trimite spam
  - pune intrebari referitoare doar la acest serviciu
  - nu fi nepoliticos
  Autentificare sau Creare cont
  Acasa Cauta Contul meu Alerte Despre mine Anunturile mele
  Cauta anunturi
  Categoria
  Locatia

  Judetul